Търсене
Профил на компанията
Продукти
Търговска мрежа
Качество
Околна среда
Професионално здраве и безопасност
Финансови данни
Новини
Изтегляне на файлове
Възможности за работа
Полезно за инженера
Тръжни процедури
Армировъчни сита за бетон SIDEFIT
Описание
Технически характеристики
Употреба на продукта и приложение
Търговска мрежа
Описание
Специалното армировъчно сито SIDEFIT е проектирано да отговаря на всички нужди за армировка при строителни работи. То се използва основно за формиране на армировъчна решетка за повърхностни структури (плочи, стени и т.н.) То покрива и всички специални нужди за напречно армиране (скоби) за надлъжни конструктивни елементи (колони, греди и т.н.), които не са покрити от стандартно предлаганите армировъчни сита SD за колони.

Армировката SIDEFIT модернизира досегашната практика за армиране, комбинирайки гарантирано индустриално качество и значителни времеви и стойностни икономии.

В зависимост от подреждането на основната армировка в една или две посоки, армировката SIDEFIT съдържа две основни категории:


В ситата SIDEFIT 1D основната армировка е построена в една посока, когато в другата посока са заварени телени пръти с малък диаметър (Ø6) SAE 1010. Те покриват армирането на исканото пространство. Броят на тези пръти (Ø6) е минималният необходим за осигуряване на сцеплението на ситото и тяхното положение може да варира в зависимост от вида приложение (напр. извити точки, увиснали краища, “водачи” за формирането на ситото и т.н.). Техният материал позволява лесното рязане, когато е необходимо.

Специалното армировъчно сито SIDEFIT 1D може да бъде произведено с машини за заварка на сита за постигане и създаване на клетки с различна форма (напр. сложни колони) или куки.

SIDEFIT 1D може да бъде използван при всички случаи на напречно армиране на надлъжни конструктивни елементи (всички видове греди, колони, стени и т.н.) и освен това за създаването на армировъчна решетка за повърхностни структури (плочи, стени и т.н.).

ПРЕИМУЩЕСТВА
  • Икономия на цена заради лесния монтаж. В случаите на решетки е позволено застъпване, тъй като има единично, независимо армиране във всяка посока.

  • Лесен монтаж и точно свързване към исканите размери.

  • Може да бъде използван за различни видове опорни структури (линейни, повърхностни) и различни видове армиране (решетки, опорни яки и т.н.)

  • Голямо разнообразие от размери до 12.0 м дължина и 3.6 м широчина, които покриват почти всички случаи.
 

Кликнете на картинката за увеличениеПри ситата SIDEFIT 2D основната армировка е заварена в двете посоки на ситото (Ø8- Ø25 в едната посока и Ø8-Ø16 в другата).

Специалното армировъчно сито SIDEFIT 2D може да бъде използвано при армировъчни решетки за повърхностни структури с употребата на единичен лист сито. Възможно е да бъдат създадени сложни форми в зависимост от теглото на листа.

Изборът на положение и брой пръти на армираната структура е направен при стриктно спазване на нуждите на проекта.

ПРЕИМУЩЕСТВА
  • Икономии в цената поради минимизирането на времеемките операции по монтажа, заради използването на минимален брой листове, без нужда от заваряване.

  • Стриктно следване на проекта поради употребата на необходимия диаметър пръти при фиксирано разстояние и в двете посоки.

  • Изключителна твърдост на армировъчната решетка поради монолитната й конструкция, точково заварена и технологично в пълно съответствие с положенията залегнали в Наредбите за технология на стоманата.

  • Високо ниво на индустриализация, с минимално човешко участие.


Кликнете на картинката за увеличение
Населено място | Авторско право © 2022 Stomana Industry S.A